Horeca | Curatatorie Spalatorie de Haine | In curând preluare si Livrare la Domiciliu Arad

Termeni si conditii

Prin lansarea comenzii, confirmati ca ati citit si acceptat clauzele de mai jos si plata serviciului

1. În cazul deteriorării grave a articolului de îmbrăcăminte din cauza firmei sau în cazul furtului prin efracţie din unitate constatat de organele de poliţie, firmă vă oferii despăgubiri reprezentând de maxim 5 ori costul curăţării acelui obiect, în termen de 30 de maxim zile de la constatare.

2. Firma nu îşi asumă răspunderea pentru hainele deteriorate aduse la curăţat.

3. Articolele din piele naturală şi blana naturală sau cele ce conţin componente din aceste materiale se vor curată pe răspunderea clientului. pot apărea modificări de dimensiune, modificări de culoare accentuate, ruperi ale pielii, etc.

4. Curatatea hainelor se efectuează atent, în funcţie de indicaţiile înscrise pe etichetă acestora, în cazul în care acestea lipsesc, firma este absolvita de orice răspundere, curăţarea obiectului făcându-se pe răspunderea clientului. Firma nu răspunde în cazul în care hainele nu rezistă la modul de curăţare indicat pe etichetă produsului.

5. Dacă clientul solicita curăţarea hainelor într-un mod contrar opiniei specialistului, aceasta se va face pe răspunderea clientului, sub semnătură.

6. În anumite cazuri, primirea hainelor se va face numai cu acordul specialistului firmei pe răspunderea clientului.

7. Firma nu îşi asumă răspunderea pentru petele dificile care nu ies în urma unor procese repetate de detaşare şi curăţare sau pentru deteriorarea materialului în urma acestora.

8. Firma poate refuza primirea articolelor în cazul în care aspectul hainelor denotă prezenta factorilor de infecţie sau un aspect respingător.

9. Dacă obiectele predate îşi modifica dimensiunile sau se detarioreaza din cauza unor vicii ascunse (defecţiuni provenite din insuficientă rezistenţei a ţesăturii, coloranţilor, etc.) firma este absolvita de răspundere.

10. În procesul de curăţare, soluţiile utilizate pot ataca unele materiale, firma nu răspunde de eventualele deteriorări ale acestora, desfacerea lipiturilor confecţiilor sau ale componentelor acestora.

11. Firma nu răspunde de pierderea şi deteriorarea nasturilor, cataramelor, fermoarelor şi a altor accesorii.

12. Tarifele vor fi percepute conform listei de preţuri afişate într-un loc vizibil, disponibil în punctele de lucru. Dacă din lista de tarife lipseşte denumirea unui obiect, preţul se va stabili prin comparare cu tariful acelor articole care au croiala asemănătoare în funcţie de cantitatea de munca depusă.

13. Nu garantăm pentru obiectele uitate în buzunare, indiferent de valoarea acestora.

14. Firma nu este răspunzătoare pentru neexecutarea prestaţiilor la termen, datorate unor cauze de forţă majoră (lipsa energie electrică, lipsa presiune apă, etc.)

15. Restituirea obiectelor curăţate se va face pe baza bonului eliberat de firma, în cazul pierderii acestuia, eliberarea se va face pe baza unui act care confirmă identitatea şi adresa clientului.

16. Eventualele obiecţii trebuie făcute în momentul ridicării obiectelor. Reclamaţiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

17. Obiectele neridicare in termen de 6luni, se considera abandonate.

18. Ca urmare a aplicării reglementărilor GDPR conform regulamentului UE 2016/679, începând cu data de 25 Mai 2018, pentru a vă include în baza noastră de date este necesar să ne confirmaţi în mod explicit că doriţi acest lucru. Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.